Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 19:33

Διαδικτυακή σελίδα του «Καλαμάτα Τόπος Ζωής»

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Διαδικτυακή σελίδα του «Καλαμάτα Τόπος Ζωής»

Τη διαδικτυακή σελίδα «Καταγράφω τον τόπο μου» εγκαινιάζει ο συνδυασμός “Καλαμάτα Τόπος Ζωής” με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Καλαμάτας Τόνια Κουζή.

Οι πολίτες θα μπορούν να καταγράφουν στην πλατφόρμα διάφορα προβλήματα, τα οποία θα αξιολογούνται από την ομάδα εργασίας και θα υπάρχει ειδική μέριμνα για τα θέματα.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρει: “Στην εποχή της τεχνολογίας, με τα ψηφιακά μέσα που διαθέτουμε, έχουμε τη δυνατότητα όλοι να εκφραστούμε για τον τόπο μας, να μιλήσουμε για όσα μας απασχολούν και να καταγράψουμε τις αδυναμίες και τα προτερήματα της γειτονιάς μας. Στο πλαίσιο ευρείας χρήσης της τεχνολογίας διά του παραδείγματος και γνωρίζοντας το ρόλο που αυτή μπορεί να διαδραματίσει στη συμμετοχή των πολιτών, εγκαινιάζουμε από σήμερα μία νέα υπηρεσία στο δικτυακό μας τόπο με τίτλο: «Καταγράφω τον τόπο μου». Την υπηρεσία μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://toposzois.gr/καταγράφω-τον-τόπο-μου/, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε όλους στο κεντρικό μενού του δικτυακού μας τόπου. Σε αυτή τη σελίδα μπορεί κάθε πολίτης του τόπου μας να καταγράψει όσα τον απασχολούν για την περιοχή στην οποία ζει, δραστηριοποιείται ή ενδιαφέρεται, να αξιολογήσει θεματικές ανάλογα με το πόσο πολύ θεωρεί ότι το συγκεκριμένο θέμα καλύπτεται στην περιοχή του, ενώ η πλατφόρμα δίνει και τη δυνατότητα καταγραφής στοιχείων με κείμενο. Τα στοιχεία που θα καταγραφούν, θα συγκεντρωθούν και θα αξιολογηθούν από τις ομάδες εργασίας του προγράμματός μας και θα υπάρχει ειδική μέριμνα για τα θέματα. Οι υπηρεσίες άμεσης συμμετοχής και καταγραφής του τόπου μας είναι ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των πολιτών και η ομάδα μας πιστεύει ότι το παράδειγμα της αλλαγής ξεκινάει από τον ίδιο τον τρόπο λειτουργίας μας. Αλλωστε, η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Καλαμάτα Τόπος Ζωής» από την πρώτη στιγμή της παρουσίασής της δήλωσε το “παρών” με δυναμική παρουσία στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα, παρουσιάζοντας το δικτυακό της τόπο https://toposzois.gr, αλλά και τις σελίδες σε Facebook, Twitter, Instagram και ΥouΤube. Τέλος, αν θέλετε να παρακολουθείτε τη ροή αναρτήσεων στις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το RSS Feed από το σύνδεσμο: https://toposzois.gr/feed/. Μείνετε συντονισμένοι… συνεχίζεται”.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER