Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 18:10

Ζητούν υπομονή για τα έργα ανάπλασης στην Άνω πόλη Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

Ανοχή και υπομονή ζητεί ο Σύλλογος για την Προστασία και Αναβίωση Ανω Πόλης Κυπαρισσίας από τους κατοίκους για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έργα ανάπλασης.

Παράλληλα ευχαριστεί το δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη που έχει αφουγκραστεί τα προβλήματά τους και γρήγορα δίνει λύσεις, ενώ σημειώνει πως προχώρησαν οι εργασίες στο δρόμο της Πισωρούγας και θα ακολουθήσουν εργασίες στο δρόμο της Πρόκας.

Χαρακτηριστικά από την πλευρά του συλλόγου σημειώνεται: «Κατόπιν της επικοινωνίας του συλλόγου μας με τον κ. Λεβεντάκη και τους κυρίους αντιδημάρχους, Βλάχο και Ασημακόπουλο, προχώρησαν οι εργασίες στον δρόμο Πισωρούγας και έπεται η σήμανση. Εντός των ημερών αναμένεται και η διαμόρφωση του δρόμου της Πρόκας για την ομαλή και ασφαλή διέλευση των κατοίκων. Ευχαριστούμε τον κ. δήμαρχο που έχει αφουγκραστεί τα προβλήματά μας και σε ταχύτατο χρόνο μας δίνει λύσεις. Σε δεύτερο χρόνο θα προχωρήσουν και τα υπόλοιπα αιτήματά μας τα οποία έχουμε εκθέσει, αναλύσει και έχουμε λάβει τη διαβεβαίωση για την υλοποίησή τους. Παρακαλούμε τους κατοίκους και μέλη μας να επιδείξουν ανοχή και υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό το σχέδιο της ανάπλασης που θα αναδείξει περισσότερο την ομορφιά του τόπου μας».

Κ.Μπ.