Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 19:48

Αγρια συμπλοκή 15 Πακιστανών στα Φιλιατρά

Αγρια συμπλοκή μεταξύ 15 ατόμων πακιστανικής καταγωγής έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στα Φιλιατρά, για οικονομικές διαφορές.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής που έγινε με κλοτσιές, γροθιές, ξύλα και μαχαίρια, σε σπίτι όπου έμεναν κάποιοι από τους Πακιστανούς, ήταν να τραυματιστούν 3 άτομα που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Συνελήφθησαν 9 από αυτούς και αναζητείται ένας ακόμη, ενώ εξετάζεται και η καταγγελία ότι ένα άτομο έχει απαχθεί.

Ολα έγιναν για 200 ευρώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν. Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται ότι ένας Πακιστανός πήγε στο σπίτι ενός ομοεθνή του ζητώντας του 200 ευρώ, που υποστήριξε ότι του τα χρωστάει. Ο δεύτερος αρνήθηκε ότι χρωστά το συγκεκριμένο ποσό και έδιωξε αυτόν που τα ζητούσε. Εκείνος έφυγε, ωστόσο επέστρεψε μετά από λίγη ώρα με άλλους 9, και έτσι συνολικά 10 άτομα επιτέθηκαν σε 5 ομοεθνείς τους. Πάνω στη συμπλοκή χρησιμοποιήθηκαν και ξύλα, ενώ βγήκαν και μαχαίρια, τα οποία δεν χρησιμοποιήθηκαν.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστούν κάποιοι και 3 να καταλήξουν στο νοσοκομείο: ένας από τους επιτιθέμενους και 2 από αυτούς που δέχτηκαν την επίθεση. Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες. Μέχρι χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί είχαν καταφέρει να συλλάβουν 9 από τους 10 που επιτέθηκαν και αναζητούσαν τον δέκατο, ενώ εξέταζαν και την καταγγελία των παθόντων ότι οι δράστες είχαν απαγάγει τον αδερφό του ενός.

 

Κ.Μπ.