Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 15:30

Εγγραφές στη Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων

 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Φιλαρμονική Ορχήστρα για την καλλιτεχνική περίοδο 2020 – 2021, στη Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων.


Στη φιλαρμονική λειτουργούν τμήματα εκμάθησης πνευστών και κρουστών οργάνων, καθώς και των απαιτούμενων μαθημάτων θεωρίας της μουσικής. Στα τμήματα μπορούν να εγγραφούν μικροί και μεγάλοι μαθητές από 8 ετών και άνω ανεξαρτήτως μουσικών γνώσεων.
Διδάσκονται όλα τα μουσικά όργανα της μπάντας: Ξύλινα πνευστά: Φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο. Χάλκινα πνευστά: τρομπέτα, τρομπόνι, κόρνο, βαρύτονο, τούμπα. Κρουστά: Ταμπούρο,γκράν κάσα και πιατίνια.
Για την διεξαγωγή των μαθημάτων και γενικά των τμημάτων της Φιλαρμονικής Ορχήστρας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid – 19, όπως αυτά θα διαμορφωθούν βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα εκδοθούν από τα αρμόδια Υπουργεία. Η προσέλευση στο χώρο των εγγραφών της Φιλαρμονικής θα γίνεται με μάσκα και ανά 2 άτομα.
Οι εγγραφές και η ενημέρωση των μαθητών της Φιλαρμονικής θα γίνονται καθημερινά από Δευτέρα 21/9/2020 στο κτήριο της Φιλαρμονικής, στο Γήπεδο Γαργαλιάνων 19:00– 21:00 από τον αρχιμουσικό Σωτήρη Αλεξόπουλο και στο τηλέφωνο: 2763023170.
Κ.Μπ.