Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 08:30

Ικανοποιητική η κίνηση στη χθεσινή λαϊκή της Καλαμάτας (βίντεο)

Ο κόσμος της Καλαμάτας στηρίζει τη λαϊκή και ευρύτερα την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας (ΚΑΚ).

Ετσι έκανε και χθες στην τελευταία λαϊκή της χρονιάς, που έσπευσε για τα ψώνια της Πρωτοχρονιάς και η κίνηση ήταν ικανοποιητική.

Ο πρόεδρος της ΚΑΚ - δημοτικός σύμβουλος Τάσος Αγγελής παρατήρησε πως “ζούμε στον αστερισμό του κορονοϊού” και σημείωσε: “Μέσα σε αυτή την πανδημία είμαστε ικανοποιημένοι, όμως δεν μπορεί να είμαστε όπως παλιά. Η αγορά έχει και δουλειά και ποιότητα και ποσότητα στα προϊόντα και καλές τιμές. Είμαστε ευχαριστημένοι με βάση τις συνθήκες της πανδημίας. Εχουμε κατορθώσει και έχουμε κρατήσει σε ένα επίπεδο τη λαϊκή και ευρύτερα την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, μέσα στα υγειονομικά μέτρα για τη διασπορά του ιού. Τη στηρίζει και την αγαπάει ο κόσμος την αγορά”.

Ο πρόεδρος των παραγωγών της λαϊκής στο βόρειο πάρκινγκ Βασίλης Χωραΐτης επιβεβαίωσε ότι “ο κόσμος στηρίζει τη λαϊκή” και παρατήρησε πως “έχουμε φρέσκα προϊόντα και οι τιμές είναι προσιτές. Είναι μια καλή κίνηση η σημερινή. Εχουμε φθηνά και καλά προϊόντα”. Οσον αφορά τον πρόεδρο και τη διοίκηση της ΚΑΚ επεσήμανε ότι “ο πρόεδρος μας έχει στηρίξει με το παραπάνω. Χίλια ευχαριστώ στη διοίκηση”.

Ο πρόεδρος των επαγγελματιών της ΚΑΚ Ηλίας Αλεξέας μας είπε ότι “συγκρατημένος είναι ο κόσμος, πιο μαζεμένος σε σχέση με τα Χριστούγεννα. Εχουν βγει για τα ψώνια τους”. Παρατήρησε πως “υπάρχει αφθονία, ποικιλία, ο καθένας μπορεί να επιλέξει ό,τι επιζητεί” και προέτρεψε τον κόσμο να βγει να ψωνίσει. Οσον αφορά τη συνεργασία με τη διοίκηση της ΚΑΚ ανέφερε ότι “έχουν γίνει κάποια βήματα και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης”.

Με καταναλωτές που μιλήσαμε, μας είπαν ότι “είναι η καλύτερη λαϊκή της Μεσσηνίας”, πως “ερχόμαστε για να ψωνίσουμε και να δούμε και φίλους”. Παρατήρησαν ότι “είμαστε ευχαριστημένοι, οι τιμές είναι χαμηλά” και πως “η ζωή των αγροτών είναι σκληρή και πρέπει να τους βοηθάμε”, ενώ σημείωσαν ότι “έχει πληρότητα προϊόντων και πολύ καλές τιμές”.

Η ευχή όλων ήταν το 2021 να απαλλαγούμε και να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία του κορονοϊού.

Γ.Σ.