Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 08:15

Η τοποθέτηση του Γιώργου Γιαννόπουλου για τις καταγγελίες ηθοποιών - Ετοιμάζει κανάλι στο youtube (Βίντεο)

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δεν Γίνεται» στον Alpha μίλησε μέσω Skype για τις καταγγελίες των ηθοποιών ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ο Μεσσήνιος ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχω άποψη αλλά θα την πω μόλις καταλαγιάσουν λίγο τα πράγματα. Δεύτερον δεν είναι ο κανόνας μας στην δουλειά μας κι ούτε όλος ο κόσμος είναι έτσι. Ο κανόνας επιβεβαιώνει την εξαίρεση και το αντίστροφο. Η δικαιοσύνη θα δείξει κατά πόσο είναι κανόνας ή εξαίρεση. Εγώ την γυναίκα την βλέπω σαν προέκταση της μάνας μου, της αδερφής μου, της Παναγίας, του θηλυκού, άρα το σέβομαι αυτό. Στη ζωή έχουμε έρθει για να κάνουμε αυτό που θέλουμε χωρίς να βιάζουμε δεύτερη συνείδηση, από μυρμήγκι μέχρι άνθρωπο. Η αξία στην ζωή είναι να μαθαίνουμε και να γινόμαστε πιο ταπεινοί άνθρωποι και να μαλακώνουμε. Δεν θέλω ούτε να ρίξω λάδι στην φωτιά ούτε να την σβήσω».

Δείτε το βίντεο του zappit:

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=YkdAquovLCc}

Παράλληλα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος έκανε γνωστό πως θα δημιουργήσει ένα κανάλι στο youtube με τίτλο “Απλά μαθήματα φιλοσοφίας με πετσόκομα official” το οποίο εμπνεύστηκε από τη γνωστή ατάκα του «Πως τους πετσόκοψες έτσι» έχοντας γίνει viral στα social media.