Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 08:17

Συμβολικός αποκλεισμός της Τράπεζας Ελλάδος

Στον συμβολικό αποκλεισμό της Τράπεζας της Ελλάδος, στην Καλαμάτα, προέβησαν χθες -από τις 11 το πρωί ώς τις 12 το μεσημέρι- μηχανικοί, γιατροί, οδοντίατροι και φαρμακοποιοί, αντιδρώντας στο κούρεμα των αποθεματικών του κοινού τους Ταμείου.

 

Οι μηχανικοί του νομού μας, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΤΕΕ Δημήτρης Θωμόπουλος, θα μετάσχουν στην ανοικτή συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τμήματος Πελοποννήσου που θα γίνει -παρουσία του προέδρου του ΤΕΕ Χρήστου Σπίρτζη- την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 6 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης. Για τον σκοπό αυτό, πρόσθεσε, εκείνη την ημέρα θα δρομολογηθούν λεωφορεία από τη Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΤΕΕ.

Στα προβλήματα που δημιουργούν στον τεχνικό κόσμο, τα αυξημένα ασφάλιστρα και η γενικότερη κρίση, αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους επίσης η πρόεδρος των μηχανικών ελεύθερων  επαγγελματιών Ειρήνη Μουντανέα, η πρόεδρος των αρχιτεκτόνων Γιώτα Μπαξεβανάκη και ο πρόεδρος των εργοληπτών δημοσίων έργων Γιώργος Γεωργουλόπουλος, ενώ στις δυσκολίες που υφίσταται ο κλάδος των φαρμακοποιών αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας Στέφανος Καμινιώτης.

Β.Γ.Μ.