Τρίτη, 14 Μαϊος 2013 19:11

Καλαματιανός ρέκορντμαν στο Facebook

Ο Γ.Κ.  από την Καλαμάτα έχει την μεγαλύτερη συλλογή από φωτογραφίες προφίλ στο fb σύμφωνα με δημοσίευμα του fbfunster. Επίσης είναι απ;o τους Έλληνες που έχει κάνει τις περισσότερες σχέσεις εξ' αποστάσεως με μια συχνότητα 23- 28 την ημέρα…Σύμφωνα με το fbfunster βρίσκεται σε μια απο τις πρώτες θέσεις παγκοσμίως σε ανταποκρίσεις αιτημάτων φιλίας.

Ο ίδιος δηλώνει πως είναι ευτυχισμένος με τις σχέσεις του και ικανοποιείται με αυτές ελπίζοντας σε μια πρωτιά. Ο M. Sterling δήλωσε σε άρθρο του για τις κοινωνικές σχέσεις στο fb οτι το προφίλ του φτάνει σε απήχηση το 78%, ποσοστό πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του fb.

Η συλλογή του περιλαμβάνει 832 gb απο φωτογραφίες και βίντεο του fb. Σε συνέντευξη του στο ¨ιατρική για όλους¨ δήλωσε οτι η τεστοστερόνη του φτάνει στο 3,89. Φυσικά η ολη δραστηριότητα του δεν θα μπορούσε να αφήσει απαθείς ηθικές ομάδες του fb που κατακρίνουν την δραστηριότητα αυτή. «Πολλές από αυτές τις σχέσεις δε ξέρουμε αν είναι με ανήλικες» δηλώνει ο εκπρόσωπος Jesam Chris Koudon του group «Not to pictures».

Πηγή : mytalk.gr