Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 21:16

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Μεσσηνίας

Με διακοπές ρεύματος ξεκινάει η νέα εβδομάδα στη Μεσσηνία.

Ειδικότερα τη Δευτέρα από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνουν στη Μεσσήνη οι οδοί Ελευθερίας, Σπανού, Νικάρη, Παπαφλέσσα και Τσικλητήρα (περιοχή Άγιος Δημήτριος).
Την Τρίτη από τις 8:30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνουν Ανδρούσα, Καλογερόραχη, Αρσινόη, Μαυρομάτι Ιθώμης, Ελληνοεκκλησιά, Μαγγανιακό, Κλήμα, Τρίκορφο, Δραΐνα, Κορομηλιά και Παλαιόκαστρο.
Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνουν τα αρδευτικά Κτηματόλακας Τρικόρφου, ενώ από τις 8 έως τις 11 το πρωί διακοπή προγραμματίζεται στη Μεσσήνη στις οδούς Δαγρέ, Σταδίου και Κοδριγκτώνος.

Στην Τριφυλία

Διακοπές στην ηλεκτροδότηση θα γίνουν τις επόμενες ημέρες σε περιοχές της Τριφυλίας, προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο.
Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα και τη Τετάρτη από τις 8.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι διακοπή θα γίνει στις περιοχές της Κυπαρισσίας: Καρτελάς, Αραδαριές, Φαρμάκα.
Την Τρίτη από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι διακοπή θα γίνει στην Τερψιθέα, περιοχή Γούβες. Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.