Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 17:20

Έργα ύδρευσης στο κέντρο της Καλαμάτας

Σε τμήματα δρόμων στο κέντρο της πόλης πρόκειται να συνεχιστεί το έργο αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης στην Καλαμάτα, β’ φάση, που υλοποιείται με εργολαβία της ΔΕΥΑΚ.

Για το λόγο αυτό αύριο η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου αναμένεται να εγκρίνει συμπληρωματικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα διευκολύνουν την υλοποίηση του έργου.

Τα τμήματα που θα εκτελεστούν εργασίες, είναι στις οδούς: α) Βαλαωρίτου από την οδό Αριστομένους έως την οδό Σκια. β) Γεωργούλη, Πολυχάρους, Καίσαρη, Πανταζοπούλου και Νικηταρά από την Αριστομένους έως την Αριστοδήμου.

Οι ρυθμίσεις που θα ισχύουν από τις 7.30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα κάθε ημέρας, αφορούν απαγόρευση στάθμευσης, αποκλεισμό της κυκλοφορίας για μικρά χρονικά διαστήματα λόγω του μικρού πλάτους του οδοστρώματος, αποκλεισμό της κυκλοφορίας για μικρά χρονικά διαστήματα στις διασταυρώσεις των οδών Αναγνωσταρά και Αριστοδήμου με τις οδούς που θα πραγματοποιούνται εργασίες.

Η χρονική διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών για κάθε τμήμα των οδών Γεωργούλη, Πολυχάρους, Καίσαρη και Νικηταρά εκτιμάται 4 εργάσιμες ημέρες, για κάθε τμήμα των οδών Βαλαωρίτου και Πανταζοπούλου σε 2 εργάσιμες ημέρες.