Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 19:34

Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Aνω Πόλης Κυπαρισσίας

 

Αλλαγή σκυτάλης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την Προστασία και Αναβίωση της Άνω Πόλης Κυπαρισσίας προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση των μελών του και τις εκλογές που έγιναν.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής: Ιωάννης Σταθόπουλος, γεωπόνος -εξαγωγέας, πρόεδρος. Ηλίας Γιαννόπουλος, δικηγόρος, αντιπρόεδρος. Τέλης Γκιουλής, εκπαιδευτικός, γενικός γραμματέας. Αδάμ-Μάκης Λώλας, λογιστής, ταμίας. Δημήτρης Δημητρακόπουλος, συνταξιούχος ΟΤΕ, μέλος. Βασίλης Παναγόπουλος, εργολάβος οικοδομών, μέλος. Μάριος Κουσουρης, στρατιωτικός, μέλος.

Στην πρώτη συνεδρίαση αποφασίστηκε οι πρώτες δράσεις του συλλόγου να είναι η οργάνωση συνάντησης Κυπαρίσσιων όπου γης με καταγωγή από την Άνω Πόλη μέσα στον Αύγουστο. Να σταλεί έγγραφο στους αρμόδιους φορείς για να τεθούν προ των ευθυνών τους για ό,τι αφορά τα ακαθάριστα οικόπεδα στην Άνω Πόλη, καθώς και για την αδιαφορία και μη λήψη μέτρων πυρασφάλειας-καθαρισμού για το περιαστικό δάσος πάνω από την Άνω Πόλη. Να γίνει συνάντηση με τη δημοτική αρχή για να τεθούν θέματα όπως συγκοινωνιακό, πάρκινγκ, κλειστό Κάστρο, φωτισμός κ.λπ. Να γίνει ανοιχτός διάλογος με φορείς και ενεργούς πολίτες της πόλης.