Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 11:30

Κόρινθος: Οικογένεια με πέντε παιδιά ζούσε σε λαγούμι - Κυκλοφορούσαν με όπλα και τόξα (Βίντεο)

Μία περίεργη υπόθεση διερευνά η αστυνομία στην Κόρινθο, μετά τον εντοπισμό μίας οικογένειας που ζούσε σε αυτοσχέδιο λαγούμι.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από την καταγγελία που έκανε αγρότης της περιοχής για εμπρησμό στο όχημά του. Ο άνδρας αποτάθηκε στις Αρχές και στο σημείο έφτασε ένας αστυνομικός, συνοδεία εισαγγελέα, όπως μεταφέρει ο ΑΝΤ1.

Διαπιστώθηκε πως ένας 45χρονος άνδρας ήταν αυτός που είχε βάλει τη φωτιά στο όχημα και όταν έγινε προσπάθεια για τη σύλληψή του, εκείνος αντιστάθηκε σθεναρά, χτύπησε τον ένστολο με ένα ξύλο και εξαφανίστηκε.

Λίγες μέρες αργότερα, στήθηκε επιχείρηση στην ίδια περιοχή με τη συμμετοχή ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκε ο 45χρονος και η οικογένειά του.

Κατά την ίδια πηγή, η οικογένεια έχει σκάψει ένα λαγούμι 30 μέτρων στο οποίο ζούσε ο άνδρας, η 39χρονη σύζυγός του και τα πέντε παιδιά τους - ηλικίας από 22 ετών έως 1 έτους.

Γίνεται γνωστό πως κυκλοφορούσαν με τόξα και αυτοσχέδια όπλα, ενώ από το σημείο κατασχέθηκαν και πολλές σφαίρες. Φαίνεται ότι, ανά καιρούς, προκαλούσαν φθορές σε ξένη ιδιοκτησία.

Παραμένει άγνωστο το πόσο διάστημα διέμεναν στο λαγούμι αλλά και το πώς είχαν καταφέρει να το φτιάξουν.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τεσσάρων εκ των εμπλεκομένων, του ζευγαριού και δύο εκ των παιδιών τους.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:

1 αεροβόλο όπλο
102 σφαίρες κυνηγετικού όπλου
81 φυσίγγια
7 αυτοσχέδια τόξα
20 βέλη
4 μαχαίρια
1 αυτοσχέδιο τυφέκιο
1 τσεκούρι