Παρασκευή, 30 Μαϊος 2014 14:44

Πρόσληψη 110 δόκιμων στο Λιμενικό Σώμα

 

Διαγωνισμός για την πρόσληψη 110 δόκιμων υπαξιωματικών προκηρύχθηκε από το Λιμενικό Σώμα και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 2 Ιουνίου έως και τις 20 Ιουνίου.

Οι 110 θέσεις θα καλυφθούν ως εξής: 33 θέσεις από πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ) του πανεπιστημιακού τομέα, 22 θέσεις από πτυχιούχους Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ) του τεχνολογικού τομέα, 33 θέσεις από πτυχιούχους πλοιάρχους προέλευσης Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ), 22 θέσεις από πτυχιούχους μηχανικούς προέλευσης Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ).

 

Τα γενικά προσόντα των υποψηφίων είναι τα εξής: Να είναι Ελληνες πολίτες. Οι ιδιώτες να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Να έχουν τουλάχιστον καλή γνώση (Β2) της αγγλικής ή γαλλικής ή ιταλικής ή γερμανικής ή ισπανικής γλώσσας. Να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: επεξεργασία κειμένων, υπολογιστικά φύλλα και υπηρεσίες Διαδικτύου. Οι άνδρες υποψήφιοι πρέπει να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. και οι γυναίκες τουλάχιστον 1,60 μ., αμφότεροι χωρίς υποδήματα. Να μην έχουν καταδικαστεί.