Κυριακή, 08 Ιουνίου 2014 11:36

Δράσεις για τον ένα χρόνο "μαύρο" στην ΕΡΤ

Σειρά δράσεων και εκδηλώσεων προγραμματίζει η ΕΡΑ Καλαμάτας (107,2 FM) στο χώρο της, στο Ανατολικό Κέντρο, το τετραήμερο από την Τετάρτη 11 μέχρι και το Σάββατο 14 Ιουνίου, με αφορμή τη συμπλήρωση, στις 11 του μήνα, ενός χρόνου από το «μαύρο» στην ΕΡΤ.

Ετσι, στις 11 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, θα γίνει αναμετάδοση των εκδηλώσεων που οργανώνουν η ΠΟΣΠΕΡΤ και η  ΕRΤ Open έξω από το Ραδιομέγαρο στην Αγία Παρασκευή στην Αθήνα και στις 8.30 θα ακολουθήσει συναυλία με τοπικά μουσικά σχήματα.

Στις 12 του μήνα, στις 8.30 το βράδυ, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της δημοκρατίας», ενώ την ίδια ώρα την Παρασκευή 13 Ιουνίου, διοργανώνεται συζήτηση για την ΕΡΤ, την ΕΡΑ Καλαμάτας, την ΕRT Open και την προσφορά τους με προσκεκλημένους εκπροσώπους των τοπικών αυτοδιοικητικών, συνδικαλιστικών, πολιτιστικών και άλλων φορέων, θα ακολουθήσει δε συναυλία με τοπικό συγκρότημα.

Τέλος, για το Σάββατο 14 Ιουνίου, στις 8.30 το βράδυ, έχει προγραμματιστεί συζήτηση «για το "μαύρο" στην ΕΡΤ, τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις, τις αντισυνταγματικές εκτροπές, τη δημοκρατία κ.λπ, με προσκεκλημένους δημοσιογράφους της ΕRΤ Open, εφημερίδων και άλλων μέσων ενημέρωσης. 

 

Ολες οι εκδηλώσεις θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΑ Καλαμάτας και διαδικτυακά από την ΕRT Open.