Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014 15:16

Ισχυρές βροχοπτώσεις χωρίς προβλήματα στην περιοχή της Τριφυλίας

 

Ισχυρές ήταν οι χθεσινές βροχοπτώσεις στην περιοχή της Τριφυλίας, χωρίς ωστόσο να καταγραφούν ιδιαίτερα προβλήματα, πέρα από το ότι κάποιοι δρόμοι ανά διαστήματα θύμιζαν μικρά ποτάμια.

Στην έξοδο της Κυπαρισσίας, πάνω από το σιδηροδρομικό σταθμό, φαίνεται ότι υπάρχει ζήτημα και τα φρεάτια που υπάρχουν δεν προλαβαίνουν να απορροφήσουν άμεσα όλο τον όγκο του νερού, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μικρή λίμνη νερού.

Μεταφέροντας την εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί σε όλο το δήμο, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας επισήμανε πως μετά από επικοινωνία με τις περιοχές, τα μόνα προβλήματα που αναφέρθηκαν ήταν στην είσοδο των Φιλιατρών, στο ύψος του Πύργου του Αϊφελ, όπου χρειάστηκε να επέμβει μια τσάπα του δήμου, καθώς και στην εθνική οδό Κυπαρισσίας - Πύργου, στο Βουνάκι, όπου λάσπες και χώματα είχαν καταλήξει στο δρόμο. Εκεί με τσάπα καθαρίστηκε ο δρόμος και ανοίχτηκε πλαϊνό φρεάτιο για να απορροφά τα νερά που πήγαιναν στο δρόμο.

Οπως μας είπαν κάτοικοι από την περιοχή του Καλού Νερού, μπουρίνι πέρασε από την περιοχή τους χωρίς όμως να υπάρξουν προβλήματα.

Κ.Μπ.