Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 22:04

Η συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων

Κατακλύστηκε  από κόσμο η αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων «Αποθήκη186» στην χριστουγεννιάτικη συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων το βράδυ της Κυριακής, όπου συμμετείχε και τμήμα από τη Σχολή Χορού.

Ηταν μια καταπληκτική συναυλία, όπου οι μουσικοί και τα χορευτικά τμήματα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έτσι δίκαια απέσπασαν το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος το Συλλόγου Φίλων Μουσικής και Πολιτισμού Γαργαλιάνων Φώτης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη της Φιλαρμονικής που μέσα σε δύο μήνες κατάφεραν να προετοιμάσουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Επίσης ευχαρίστησε την Αννα Πέππα με την Σχολή Χορού για την συνεργασία που είχαν και ζήτησε την βοήθεια της δημοτικής αρχής ώστε να στηριχθεί η Φιλαρμονική.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας ευχήθηκε σε όλους για τις γιορτινές μέρες που ακολουθούν, σημείωσε ότι βούληση της δημοτικής αρχής είναι να στηρίξει την Φιλαρμονική, ενώ εξήρε την συνεργασία Φιλαρμονικής και Σχολής Χορού.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Γιάννης Αδρακτάς και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Γαργαλιάνων Ανδρέας Ματθιουδάκης.

Κ.Μπ.