Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 22:10

Σε Χρυσόστομο και Νίκα ο νέος και ο απερχόμενος διοικητής της 120 ΠΕΑ

Τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο στη Μητρόπολη, καθώς και τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα στο δημαρχείο, επισκέφτηκαν χθες ο ταξίαρχος (Ι) Γρηγόριος Δημακογιάννης, αποχωρών διοικητής της 120 ΠΕΑ, και ο ταξίαρχος (Ι) Θεόδωρος Λάγιος, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα διοικητή της μονάδας μεθαύριο Πέμπτη.

Ο Γ. Δημακογιάννης, που τοποθετήθηκε διευθυντής Β΄ Κλάδου (Προσωπικό - Εκπαίδευση) στη Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης, ευχαρίστησε το δήμαρχο για τη μεταξύ τους συνεργασία, την οποία ο Π. Νίκας χαρακτήρισε "αδελφική", προσθέτοντας πως εν γένει η συνεργασία του Δήμου Καλαμάτας με τις Ενοπλες Δυνάμεις είναι πολύ καλή. Ευχήθηκε, δε, τέτοια να είναι η συνεργασία και με τον κ. Λάγιο, ο οποίος εξέφρασε τη βούλησή του για εξακολούθηση των σχέσεων συναλληλίας και συναντίληψης.

Στη Μητρόπολη ο κ. Λάγιος ζήτησε την ευχή του μητροπολίτη και ευχήθηκε να έχουν αγαστή συνεργασία. Ο κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε με τη σειρά του στον νέο διοικητή υγεία και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, και τον συνεχάρη για την προαγωγή του στο βαθμό του ταξιάρχου. 

Παράλληλα, ο μητροπολίτης εξήρε το έργο του απερχόμενου διοικητή, τονίζοντας ότι η συνεργασία τους υπήρξε άριστη και ότι στο πρόσωπο του κ. Δημακογιάννη γνώρισε έναν άριστο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, μα πάνω απ’ όλα έναν εξαίρετο άνθρωπο.

Φωτογραφίες: Γιώργος Τσερεφός