Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015 14:38

Φόλιασαν σκύλους στο Καλό Νερό

Φόλες έπεσαν στην περιοχή του Καλού Νερού, όπως μας καταγγέλθηκε από κατοίκους της περιοχής.

Το αποτέλεσμα ήταν να βρει το θάνατο ένας οικόσιτος σκύλος, ο οποίος μάλιστα ήταν δεμένος - ενώ ένα ακόμη σκυλί το έσωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο ιδιοκτήτης του.

Το πρώτο κρούσμα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής: Ενας σκύλος που ήταν δεμένος βρήκε το θάνατο από φόλα, όπως διαπιστώθηκε από κτηνίατρο της περιοχής στον οποίο μεταφέρθηκε το ζώο, ενώ όμως ήταν ήδη αργά. Μάλιστα, όπως μας μεταφέρθηκε, ο θάνατος του σκύλου ήταν σχεδόν ακαριαίος - γεγονός που δείχνει πόσο ισχυρή ήταν η δόση του δηλητηρίου, αλλά και με πόση ανευθυνότητα κάποιοι σκορπάνε το θάνατο.

Χθες οι ιδιοκτήτες του άτυχου σκυλιού, σύμφωνα με πληροφορίες της "Ε", κατέθεσαν μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας κατά παντός υπευθύνου.

Χθες τα ξημερώματα σημειώθηκε και δεύτερο κρούσμα, καθώς ένα ακόμη σκυλί έφαγε φόλα στην περιοχή του Καλού Νερού, μόλις βγήκε από το σπίτι των ιδιοκτητών του. Σε αυτή την περίπτωση όμως το ζώο στάθηκε τυχερό, καθώς το πρόβλημα έγινε αμέσως αντιληπτό και του χορηγήθηκε το κατάλληλο φάρμακο που το κράτησε τελικά στη ζωή.