Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 17:03

Εργαστήρι χορού για παιδιά από 2,5 εως 4 ετών

Εργαστήρι χορού με τη Σάνια Στριμπάκου, για παιδιά από 2,5 εως 4 ετών και τους γονείς τους διοργανώνει η Δημοτική Σχολή Χορού της "Φάρις", με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας, για πρώτη φορά στην Καλαμάτα.

Στο εργαστήρι μικροί και μεγάλοι συναντιούνται σε κινητικά μονοπάτια με όχημα τον αυθορμητισμό, τη δίψα για παιχνίδι και την ανάγκη για δημιουργία. Είναι απαραίτητη η συμμετοχή τουλάχιστον ενός γονέα.

Η Σάνια Στριμπάκου υπήρξε μαθήτρια της Δημοτικής Σχολής Χορού Καλαμάτας. Το 2000 αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Χορού και συνέχισε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση. Από το 2003 διδάσκει σύγχρονο, αυτοσχεδιασμό και μουσικοκινητική αγωγή ενώ παράλληλα συνεργάζεται ως χορεύτρια με πολλές ομάδες σύγχρονου χορού. Για 2 χρόνια υπήρξε καθηγήτρια της Δημοτικής Σχολής Χορού Καλαμάτας. Είναι μητέρα ενός πεντάχρονου κοριτσιού, πηγή έμπνευσης του εργαστηρίου "Η οικογένεια χορεύει".

Το εργαστήρι θα γίνει για δυο συνεχόμενα Σάββατα 9 και 16 Μαΐου, 5 - 7 μ.μ., στο Ζουμπούλειο Μέγαρο, Παναγιώτη Καίσαρη 6 και Αναγνωσταρά. Το κόστος είναι 12 ευρώ ανά οικογένεια για τη συμμετοχή σε ένα από τα δυο Σάββατα και 22 ευρώ ανά οικογένεια για τη συμμετοχή και τα δυο Σάββατα. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν τη Δευτέρα 27 Απριλίου, στη γραμματεία της σχολής χορού, Παναγιώτη Καίσαρη 6 και Αναγνωσταρά, από Δευτέρα έως Παρασκευή 4 - 8 μ.μ., μαζί με προκαταβολή 5 ευρώ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση ακύρωσης μετά τις 7 Μαΐου η προκαταβολή δεν επιστρέφεται. Για περισσότερες πληροφορίες: 27210 83086 και 27210 90886, Δευτέρα έως Παρασκευή 4 - 8 μ.μ.