Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 13:06

Βιωματικό σεμινάριο νευρογλωσσικού προγραμματισμού ξανά στην Καλαμάτα

Νέο βιωματικό σεμινάριο νευρογλωσσικού προγραμματισμού (NLP), με θέμα «Πώς να πάρεις τον έλεγχο της ζωής στα χέρια σου», με τον life coach Μανώλη Ισχάκη, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Φαραί» στην Παραλία της Καλαμάτας, αυτό το Σάββατο στις 6.30 μ.μ. 

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 25/10, ο κ. Ισχάκης θα κάνει δωρεάν σεμινάριο στους εκπαιδευτικούς και τους εργαζομένους του Κέντρου Προσχολικής Ηλικίας "Λιλιπούπολη".

Πιο αναλυτικά, μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του πρώτου σεμιναρίου NLP στην πόλη, ο NLP life coach Μανώλης Ισχάκης επιστρέφει στην Καλαμάτα με σκοπό την επανάληψή του - ανταποκρινόμενος στην επιθυμία ανθρώπων που παρευρέθηκαν στο προηγούμενο αλλά και αρκετών οι οποίοι δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν.  

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση των διοργανωτών, οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο πρόκειται να μάθουν τεχνικές και μεθόδους ώστε, να αλλάξουν μόνιμα τη συμπεριφορά τους, να αλλάξουν μόνιμα τα αποτελέσματα στη ζωή τους, να ζήσουν μια ζωή χωρίς άγχος, στρες και ανησυχία. 

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 30 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του παιδότοπου της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας. 

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί, επιπλέον, υποστηρικτικό υλικό ως εγχειρίδιο εργασίας, το βιβλίο του κ. Ισχάκη «NLP! Το κλειδί του μυαλού μας» δωρεάν, καθώς και ένα ακόμη δώρο έκπληξη.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή το βράδυ και περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα: 211 8009496,  και 6985034434. Επίσης στην ιστοσελίδα: www.manolisischakis.gr/nlp-kalamata καθώς και στο e-mail: coach@manolisischakis.gr.