Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015 12:16

Τελευταίες "πινελιές" στην Βασ. Γεωργίου, που αμφιδρομείται το μεσημέρι (φωτογραφίες)

Σήμερα το μεσημέρι τελικά, όπως έχει ανακοινωθεί από το Δήμο Καλαμάτας, θα ξεκινήσει η εφαρμογή της αμφιδρόμησης στην οδό Βασ. Γεωργίου, από την Αριστομένους έως τη Φαρών.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα ξεκινήσει και η αμφιδρόμηση στην Ακρίτα, από τη Βασ. Γεωργίου μέχρι τη Βασ. Ολγας.

Το συνεργείο του εργολάβου ολοκληρώνει με τις τελευταίες πινελιές, όπως είναι το κόψιμο του πεζοδρομίου στη γωνία Φαρών και Βασ. Γεωργίου. Δημοτικοί αστυνομικοί ενημερώνουν τους οδηγούς για την αλλαγή και τους καλούν να απομακρύνουν τα σταθμευμένα αυτοκίνητά τους από το νότιο τμήμα της Βασ. Γεωργίου.

Με την αμφιδρόμηση τα αυτοκίνητα που κατεβαίνουν την Αριστομένους, στο φανάρι της Φραντζή, θα μπορούν να στρίβουν αριστερά στο νότιο τμήμα της Βασ. Γεωργίου και να κινούνται κανονικά προς τη Φαρών, συνεχίζοντας προς την Ακρίτα, την Ηρώων και τη Λακωνικής.

Στην Ακρίτα, στη διασταύρωση της Βασ. Γεωργίου, θα μπορούν να στρίβουν δεξιά προς τη Βασ. Ολγας και να κινούνται νότια προς την παραλία. Μάλιστα, η Ακρίτα θα έχει προτεραιότητα έναντι της Βασ. Ολγας.

Ακόμα, η Αριστοδήμου, στο τμήμα από Βασ. Γεωργίου έως Βασ. Ολγας αλλάζει κατεύθυνση και τα αυτοκίνητα θα κινούνται πλέον από νότο προς βορρά και θα στρίβουν δεξιά στη Βασ. Γεωργίου.

Με την αμφιδρόμηση ξεκινάει και η ελεγχόμενη στάθμευση στη Βασ. Γεωργίου, μεταξύ Αριστομένους - Φαρών. Στο βόρειο τμήμα από την είσοδο της πλατείας Ταξιαρχών μέχρι την Αριστοδήμου και στο νότιο από την Ανδρέα Σκιά έως την Ασκληπιού.