Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 14:03

Εκοψαν πίτα οι Δικαστικοί Υπάλληλοι: Ζητούν ενίσχυση με προσωπικό  

Να ενισχυθούν οι δικαστικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Καλαμάτας με 10 δικαστικούς υπαλλήλους, ζητούν η Ομοσπονδία και ο τοπικός Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων. Την Παρασκευή το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο οι δικαστικοί υπάλληλοι Καλαμάτας έκοψαν τη βασιλόπιτα.

Στην κοπή της πίτας παρέστη εκ μέρους της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας ο Γιάννης Βαρελάς, ο οποίος μετά την εκδήλωση συζήτησε με τον τοπικό σύλλογο και τους δικαστικούς υπαλλήλους για τις ιδιαίτερες δυσκολίες και τα προβλήματα των εδώ δικαστικών υπηρεσιών, με το μεγαλύτερο να εντοπίζεται στη μεγάλη αποψίλωση του προσωπικού, το οποίο με το ζόρι τα βγάζει πέρα. 

Στον σύντομο χαιρετισμό του πριν την κοπή της πίτας ο κ. Βαρελάς είχε αναφερθεί στην προσπάθεια να έρθουν στο Πρωτοδικείο και το Ειρηνοδικείο 10 επιπλέον υπάλληλοι, ζήτημα το οποίο έθεσε ήδη η Ομοσπονδία στη συνάντησή της με τον υπουργό Δικαιοσύνης. Την πίτα έκοψε και απηύθυνε χαιρετισμό πιο πριν ο πρόεδρος των Δικαστικών Υπαλλήλων Καλαμάτας Ανδρόνικος Σταυρόπουλος. Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί είναι οι Θοδωρής Ασημακόπουλος από το Εφετείο και Ολγα Βασιλοπανάγου από το Πρωτοδικείο, οι οποίοι θα πάρουν από 100 ευρώ ο καθένας. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Καλαμάτας και το βράδυ ακολούθησε συνεστίαση στο εστιατόριο "Τριλογία", στην Παραλία.

Ν.Κ.