Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016 22:47

Κορυφώνεται η ανταπόκριση στην Κόκκινη Νύχτα στην Καλαμάτα! (φωτογραφίες & βίντεο)

Γράφτηκε από την

Εντείνεται όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον του κόσμου για την αποψινή Κόκκινη Νύχτα της Καλαμάτας.

Από την αρχή ο κόσμος ήταν παρών στα καταστήματα και τις εκδηλώσεις της Κόκκινης Νύχτας, ωστόσο όσο περνά η ώρα όλο και περισσότεροι Καλαματιανοί επισκέπτονται τα εμπορικά καταστήματα, τα μαγαζιά διασκέδασης αλλά και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε κεντρικά σημεία της πόλεις από συλλόγους και φορείς.

Δηλώσεις του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα για την Κόκκινη Νύχτα:

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις συλλόγων και φορέων της πόλης τραβούν το ενδιαφέρον των Καλαματιανών:

Νωρίτερα...

Με μουσική περιοδεία της Φιλαρμονικής ξεκίνησε η Κόκκινη Νύχτα στην πόλη μας σήμερα, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου.

Σύντομα ο κόσμος άρχισε να προσέρχεται στον πεζόδρομο της Αριστομένους αλλά και στα γύρο καταστήματα. Φαίνεται ότι το ενδιαφέρον των Καλαματιανών είναι ιδιαίτερα μεγάλο, αφού η Κόκκινη Νύχτα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους με σημαντικές εκπτώσεις, παρόλο που ορισμένα καταστήματα παραμένουν κλειστά απόψε.

Πολίτες από όλο το νομό και άλλες περιοχές της Πελοποννήσου έχουν φτάσει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, όπως επίσης και κάμερες τηλεοπτικών μέσων και από τις γύρω περιοχές τραβούν πλάνα από τις εκδηλώσεις και τη γενικότερη κινητικότητα της Καλαμάτας στη σημερινή Κόκκινη Νύχτα.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες και βίντεο από το εμπορικό κέντρο της πόλης:

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων αλλά και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της πόλης για τη σημερινή Κόκκινη Νύχτα.