Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016 07:57

Αποκριάτικος χορός των αστυνομικών Τριφυλίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός των αστυνομικών και του πολιτικού προσωπικού των Αστυνομικών Τμημάτων Τριφυλίας, ο οποίος είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδά του διατέθηκαν για τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική  Ασθένεια «Φλόγα».

Ο κόσμος στήριξε αυτή την προσπάθεια και η αίθουσα του κέντρου «Στεφανής» στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας που πραγματοποιήθηκε, γέμισε ασφυκτικά. Ολοι όσοι παραβρέθηκαν έδωσαν τα θερμά τους συγχαρητήρια για αυτή τους την πρωτοβουλία, που ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Κυπαρισσίας Βασίλης Παρασκευόπουλος, ευχαριστώντας όλους για την παρουσία τους και την στήριξή τους όπως και τους χορηγούς αυτής της εκδήλωσης.

Στην συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν η Μαρία Καραγιάννη διοικητής του ΑΤ Κοπανακίου εκ μέρους των διοικητών των ΑΤ Τριφυλίας τονίζοντας ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούν να πορευτούν στις δυσκολίες, ο ταξίαρχος Διαμαντής Μητρόπουλος γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές για την ωραία εκδήλωση που ετοίμασαν και ειδικά για το σκοπό για τον οποίο έγινε. Επίσης τα συγχαρητήριά του έδωσε ο ταξίαρχος Σταύρος Τουφεξής διευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας καλώντας όλους να χαμογελάνε για να το χαρίζουν σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Ο Αθανάσιος Πριστούρης, γενικός γραμματέας της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, επισήμανε ότι είναι σημαντικό ειδικά αυτές τις εποχές να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις. Ο Χρίστος Σίνης γιατρός, εκπρόσωπος του Συλλόγου «Φλόγα» ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους σημειώνοντας πόσο σημαντική είναι για την στήριξη των προσπαθειών τους. Ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας συνεχάρη όλους για την πρωτοβουλία και επισήμανε το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική και διασκέδαση μέχρι αργά, με την πίστα να γεμίζει από κόσμο. Επίσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με δώρα προσφορά των καταστημάτων της πόλης για να ενισχυθεί ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας της εκδήλωσης. Τα δύο πρώτα δώρα έτυχαν στον κ. Σίνη και τον αντιεισαγγελέα Κυπαρισσίας Απόστολο Δεληγιάννη τα οποία τα προσέφεραν για επανακλήρωση. Τα παιδιά που παραβρέθηκαν μασκαρεύτηκαν με ζωγραφιές στο πρόσωπο από την Ισαμπέλα Μπέχαμ. Εντυπωσιακό όμως ήταν  και το φινάλε της εκδήλωσης, καθώς το καλλιτεχνικό του ταλέντο στο τραγούδι ξεδίπλωσε ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Κυπαρισσίας κ. Παρασκευόπουλος.

Να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας Αιμιλιανός Σεκλός, ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας Γιάννης Αδαμόπουλος.

Κ.Μπ.