Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 09:16

Κέντρο προσφύγων στο Στρατόπεδο Καλαμάτας; - Εξετάζονται κι άλλοι χώροι στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Κέντρο προσφύγων στο Στρατόπεδο Καλαμάτας; - Εξετάζονται κι άλλοι χώροι στη Μεσσηνία

Χώρους και στη Μεσσηνία αναζητεί η κυβέρνηση για τη δημιουργία κέντρων φιλοξενίας των προσφύγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ως τέτοιος χώρος εξετάζεται και το στρατόπεδο του 9ου Σ.Π. στην Καλαμάτα, στην προοπτική να περιοριστεί ο χώρος του στρατοπέδου και ένα μέρος του να λειτουργήσει ως κέντρο φιλοξενίας προσφύγων. Μάλιστα, αρμόδιοι κρατικοί υπηρεσιακοί παράγοντες βρέθηκαν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα κι εξέτασαν επισταμένως τους χώρους του.

Αλλα σενάρια που κυκλοφορούν, κάνουν λόγο για αξιοποίηση του παλιού αεροδρομίου στην Τρίοδο και δημιουργία σε αυτό κέντρου φιλοξενίας προσφύγων, καθώς και για το πρώην εργοστάσιο Λέκκα.

Πάντως, αυτές οι διεργασίες αναμένεται να ενταθούν και να συγκεκριμενοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς το προσφυγικό έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις στη χώρα μας και εικόνες ντροπής σαν της Ειδομένης πρέπει να πάρουν τέλος.

Γ.Σ.

Σχόλια  

0 # Δήμητρα Ψ. 23-03-2016 09:37
Είναι όλοι τους λαθρομετανάστες και χρίζουν άμεση απέλαση απο τη χώρα. Εδώ δεν έχουμε να φάμε εμείς, τους άξεστους οπισθοδρομικούς θα ταΐζουμε;
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
+1 # ΓΑΖΗΣ 23-03-2016 10:32
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ .κΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΩΡΑΙΑ ΚΟΜΩΔΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ αΛΛΑ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΄;;;;;;;ΝΙΚΑ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΕΙΝΑΙ . ΓΥΦΤΟΙ , ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ,ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ,ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ .
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # BENEAS GEORGIOS 23-03-2016 20:41
Εγώ λέω να τους πάτε στο COSTA NAVARINO... Τι φιλάνθρωποι είστε... χα χα χα
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # Κού κου ! 23-03-2016 21:47
Είναι που διέψευδε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας προσφύγων ο δήμαρχος, με το μόνιμο μακάριο ύφος του,προ ημερών,όταν ερωτήθη σχετικά με φήμες περί του θέματος. Τελικά,αυτός ο άνθρωπος ή προτρέχει μονίμως, ώστε να τον διαψεύδουν κάθε φορά οι εξελίξεις ή μας έχει πάρει φασόν και μας δουλεύει ψιλό γαζί επί μονίμου βάσεως και από επιλογή. Όπως και να έχει είναι απαράδεκτος και στην επόμενη εκλογική τα πρόβατα να τα σφάξετε,να τα πουλήσετε ή να τα κλειδώσετε στο μαντρί. Μπουχτίσαμε ..
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # Δήμητρα Ψ. 24-03-2016 09:29
Από την άλλη όμως, το πρόβλημα δεν είναι της Καλαμάτας ούτε φταίει ο δήμαρχος. Τι φταίνε οι άλλοι δήμοι, κυρίως της Βόρειας Ελλάδας...το προβλημα ειναι γενικό. Άμα όμως αντιστέκονται όλες οι τοπικές κοινωνίες τότε θα αναγκαστεί το «κράτος» να τους διώξει για τα καλά.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER