Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 08:44

Απεργία πείνας γιατί οι κλέφτες “σήκωσαν” και τα… παράθυρα στο Κατσαρού Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Απεργία πείνας γιατί οι κλέφτες “σήκωσαν” και τα… παράθυρα στο Κατσαρού Μεσσηνίας

Απεργία πείνας πραγματοποιεί από χθες το μεσημέρι, η Ελένη Παναγοπούλου, στην αρχή της ευθείας της Ανθειας, στη στάση της Ασπροπουλιάς, διαμαρτυρόμενη για τις συνεχείς διαρρήξεις στο σπίτι της, ένα χιλιόμετρο έξω από το Κατσαρού προς το Πεύκο.

«Είναι μια κίνηση απόγνωσης. Δεν πάει άλλο. Λίγο έλεος, λίγη προστασία που δεν υπάρχει», σημείωσε με αγανάκτηση. Επεσήμανε ότι «πήρα την απόφαση να κάνω αυτή την ενέργεια, όταν πήγα χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά για να ζητήσω τις 7 καταγγελίες που έχω κάνει για όλες αυτές τις διαρρήξεις και κλοπές και μου είπαν πως έχουν μόνο τις 3. Και αποφάσισα να μείνω εδώ και να ξεκινήσω απεργία πείνας».

Στην ερώτησή μας αν θα μείνει στο σημείο αυτό και τη νύχτα, καθώς τα πράγματα είναι επικίνδυνα, απάντησε κατηγορηματικά: «Εχω αποφασίσει να μείνω. Και αν μου συμβεί και τίποτα και χαθεί κάποιος άνθρωπος, μπορεί να συγκινηθούν και να ευαισθητοποιηθούν, να ασχοληθούν σοβαρά με το πρόβλημα των διαρρήξεων και των κλοπών».

Η Ελ. Παναγοπούλου σημείωσε ότι από τις 7 κλοπές, έχουν "σηκώσει" πόρτες και παράθυρα, ενώ και μέσα δεν έχουν αφήσει τίποτα. «Είναι γιαπί σαν το σπίτι του γιατρού, στις στροφές της Τσακώνας. Και δεν έχει βρεθεί τίποτα από τα κλοπιμαία και το κακό συνεχίζεται. Σα δικαιολογία μου λένε ότι το σπίτι βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο. Γιατί δεν "χτυπούν" και τα σπίτια των Γερμανών στο Τσαπί; Οι αρμόδιες αρχές του κράτους δεν μπορούν να προστατεύσουν την περιουσία των πολιτών. Δεν πάει άλλο».

Γ.Σ.

 

 


NEWSLETTER