Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 16:13

Ζωγραφιά Καλαματιανής μαθήτριας αφίσα για τους πρόσφυγες 

Το έργο της μαθήτριας της Ε' Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά Κατερίνας Τσόλκα επελέγη για να βραβευτεί στην απονομή επαίνων για το διαγωνισμό ζωγραφικής «Μαζί για τους πρόσφυγες», που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Η εκδήλωση απονομής επαίνων στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας   εκπαίδευσης, οι μαθητές των οποίων συμμετείχαν στην εν λόγω έκθεση ζωγραφικής, έγινε την Τρίτη στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Η απονομή έγινε από την αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη. 

Το έργο της μαθήτριας επελέγη για να αποτελέσει την αφίσα όλων των δράσεων «Μαζί για τους πρόσφυγες» και θα συνοδεύει όλες τις αθλητικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις κοινωνικών φορέων της Π.Ε. Μεσσηνίας, που σκοπό θα έχουν την συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δημήτρης Οικονομόπουλος και Δημήτρης Σταματόπουλος αντίστοιχα, ο εκπρόσωπος του μητροπολίτη Μεσσηνίας π. Γρηγόριος, η περιφερειακή σύμβουλος εντεταλμένη σε θέματα Τουρισμού Αντωνία Μπούζα, εκπρόσωποι των συμμετεχόντων σχολείων, γονείς και διαγωνιζόμενοι μαθητές.