Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 17:09

Εγκαινιάστηκε η Ανθοκομική Εκθεση του Δήμου Καλαμάτας (βίντεο)

Σε γενική κινητοποίηση, σε τοπικό πατριωτισμό για την προστασία των περιουσιακών στοιχείων, για την υποστήριξη όλων των κοινόχρηστων χώρων, κάλεσε χθες τους Καλαματιανούς ο δήμαρχος Π. Νίκας, εγκαινιάζοντας την 5η Ανθοκομική Εκθεση του Δήμου Καλαμάτας, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων. Δίπλα, μάλιστα, από το περίπτερο της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας υπάρχει άνθρωπος που εγγράφει εθελοντές για τη διαφύλαξη του Πάρκου Σιδηροδρόμων.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος προέτρεψε τον κόσμο να αγοράσει λουλούδια, γιατί οι τιμές είναι χαμηλές και για να λουλουδιάσουν τα μπαλκόνια. Παρατήρησε ότι είναι η νέα 5η Ανθοκομική Εκθεση, διευκρινίζοντας πως τα "Ανθεστήρια" στην Καλαμάτα έχουν ζωή πάνω από 50 χρόνια.

Την κορδέλα έκοψε ο κ. Νίκας μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη. Την εκδήλωση των εγκαινίων υποστήριξε μουσικά η Δημοτική Φιλαρμονική.

Η έκθεση που είναι πλούσια σε άνθη και φυτά και πλαισιώνεται από περιβαλλοντικές και άλλες παράλληλες δράσεις, θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 29 Μαΐου.