Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016 14:43

Διαγωνισμός bartending με θέμα τη Μεσόγειο

Την Τρίτη 28 Ιουνίου, φτάνει στην κορύφωσή του με τον μεγάλο τελικό ο μεγαλύτερος διαγωνισμός bartending με θέμα τη Μεσόγειο, το "Skinos" Mediterranean Cocktails Challenge 2016 με ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό event στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Αθήνα. 

Στο 6ο έτος της ύπαρξής του, ο διαγωνισμός έχει την πρωτότυπη θεματολογία “Team Challenge” και αφορά την ομάδα, την κοινή προσπάθεια, το fun, την αλληλοϋστήριξη και τον συναγωνισμό.  

Περισσότεροι από 400 bartenders από Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Λίβανο, Ολλανδία, Βουλγαρία και Ηνωμένο Βασίλειο ένωσαν τις δυνάμεις τους και μελέτησαν, δοκίμασαν, μύρισαν, ήπιαν και ανάμιξαν παρέα πρωτότυπα Μεσογειακά cocktail.  Η κριτική επιτροπή του Skinos ταξίδεψε σε 11 πόλεις σε 7 χώρες και δοκίμασε πάνω από 200 cocktail αναζητώντας το απόλυτο Μεσογειακό ποτό.

Οι 11 κορυφαίες ομάδες (5 από Ελλάδα και 6 από εξωτερικό) θα αναμετρηθούν στην εντυπωσιακή ταράτσα του bar restaurant "Hytra", στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Η νικήτρια ομάδα θα παρουσιάσει το απόλυτο μεσογειακό κοκτέιλ στο BCB (Bar Convent Berlin), το μεγαλύτερο bartending event στην Ευρώπη. Ολοι όσοι παραβρεθούν στον τελικό του Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2016, παράλληλα με την ευκαιρία να δοκιμάσουν το ποτό του φετινού καλοκαιριού, το δροσιστικό Skinos Tonic, θα μπορούν να συμμετέχουν στο Audience Award ψηφίζοντας την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο διαγωνισμός είχε περάσει και από την Καλαμάτα και είχε γίνει στο "Bistroteca".