Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 15:04

Τρόφιμα σε άπορους στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Τρόφιμα σε άπορους στο Δήμο Μεσσήνης

 

Τρόφιμα από το πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής θα μοιράσει ο Δήμος Μεσσήνης σε άπορους δημότες αύριο Δευτέρα, στο Δημαρχείο, από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Συνολικά θα διανεμηθούν 10 διαφορετικά είδη τροφίμων στους δικαιούχους, όπως κρέας, πατάτες, φασόλια, φακές, ρύζι, φέτα, μήλα, ζάχαρη, κρεμμύδια και τοματοπολτός, αναλογικά με τα μέλη κάθε οικογένειας.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ και για το λόγο αυτό οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο, από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους, καθώς επίσης και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει στο σημείο διανομής αυτοπροσώπως, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου Μεσσήνης και στο τηλέφωνο 27223 60185.


NEWSLETTER