Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 17:04

Ο Ευκλής στηρίζει τη μικρή Αναστασία


Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μία ακόμα φορά ο Σύλλογος Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας ''Ο Ευκλής’’, αυτή τη φορά για την ενίσχυση της μάχης της μικρής Αναστασίας.

Μέσα το κάλεσμα για ενίσχυση αυτής της προσπάθειας τις τελευταίες 16 ημέρες συγκεντρώθηκε το ποσό των 739 ευρώ, το οποίο μάλιστα παραδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε εκπρόσωπο της οικογένειας. Ο “Ευκλής” είχε προγραμματίσει να τοποθετήσει και κουμπαρά αλληλεγγύης στις δράσεις του Νοεμβρίου, οι οποίες όμως δυστυχώς ακυρώθηκαν λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία.
Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος αναφέρει για την Αναστασία:
«Την μικρή Αναστασία την γνωρίσαμε το 2017, όπου μαζί με τους γονείς της συμμετείχαν στην ορειβατική ανάβαση στον Άγιο Γεώργιο της Αρτεμισίας. Την ημέρα εκείνη παρ’ όλο τον βροχερό καιρό, η μικρή μας πεζοπόρος αντεπεξήλθε τέλεια και έφτασε κατενθουσιασμένη στην κορυφή! Ακολούθησαν κι άλλες εξορμήσεις όπως στο Μαίναλο, όπως στην πρόσφατη, το 2020, εξόρμηση στον Αρκαδικό ποταμό κ.ά. Όλοι εμείς οι πεζοπόροι και οι ορειβάτες του ''Ευκλή'', θα κάνουμε πάντα ό,τι καλύτερο μπορούμε!».