Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 12:16

Αιμοδοσία των πυροσβεστών στην Καλαμάτα

Οι πυροσβέστες και πάλι σώζουν ζωές, αυτή τη φορά με ένα κοινωνικό πρόσωπο.

Έτσι, στο πλαίσιο του εορτασμού των προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων, χθες και σήμερα εντάσσονται στα ραντεβού της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας εθελοντές αιμοδότες από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Μεσσηνίας, που αιμοδοτούν για την ενίσχυση της Κεντρικής Τράπεζας της Πυροσβεστικής που βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
Για άλλη μια φορά λοιπόν οι πυροσβέστες σηκώνουν… μανίκι και συμβάλλουν στην ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος του νομού, όπως άλλωστε πράττουν κάθε χρόνο στο πλαίσιο εορτασμού των Αγίων Τριών εν Καμίνω Παίδων.
Η αιμοδοσία διοργανώθηκε από τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Μεσσηνίας, τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Καλαμάτας, Πολεμικής Αεροπορίας Καλαμάτας και Γαργαλιάνων, σε συνεργασία με την Ενωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ν. Μεσσηνίας και το Σωματείο Πυροσβεστών Μεσσηνίας, με την πολύτιμη συνδρομή της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Οι αιμοληψίες διεξάγονται 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας.