Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013 09:11

Καρατόμησαν και έκλεψαν αρμυρίκια στην Παραλία

Πλήρη άγνοια δηλώνει ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας Σταύρος Παπαχρήστου για τα τρία δέντρα που κόπηκαν από τη ρίζα, τις τελευταίες ημέρες, στο πάρκο, δίπλα από τις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις, στην Καλαμάτα. Προτίθεται μάλιστα να καταθέσει μήνυση κατ΄ αγνώστων καθώς το Λιμενικό Ταμείο δεν έχει δώσει καμία εντολή, ούτε έχει ζητήσει άδεια από το Δασαρχείο για την κοπή των συγκεκριμένων δέντρων. 

 

 

Απευθυνθήκαμε στον κ. Παπαχρήστου με αφορμή τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης, διαμαρτυρόμενος για την κοπή των δέντρων. Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου δήλωσε άγνοια για το περιστατικό, πραγματοποίησε αυτοψία και διαπίστωσε πως πέρα από τα δύο δέντρα που είχαν κοπεί κατά το παρελθόν, είχαν εξαφανιστεί ακόμα τρία στη διάρκεια των τελευταίων ημερών. 

Να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες -μετά την κακοκαιρία- στο εν λόγω πάρκο πραγματοποιήθηκαν εργασίες κοπής επικίνδυνων κλαδιών από συνεργείο του Λιμενικού Ταμείου, όμως, το συνεργείο διαβεβαίωσε τον κ. Παπαχρήστου, πως τα δέντρα υπήρχαν στη διάρκεια των εργασιών. 

 

Κ.Δ.