Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 12:41

"Friends One" πάρτι που θα ενώσει τους Καλαματιανούς

 

Ενα μεγάλο πάρτι που σκοπό έχει να ενώσει όλους τους Καλαματιανούς πραγματικά και όχι... διαδικτυακά διοργανώνεται την Παρασκευή στο "Ιpanema" όλο το βράδυ! 

Στην "Ε" εξηγεί τους σκοπούς και το σκεπτικό του "Friends One", ένας από τους διοργανωτές, ο Θοδωρής Σαραντόπουλος. Με μιά φράση: "Ελάτε να γίνουμε φίλοι χωρίς request"!

- Πώς προέκυψε η ιδέα του "Friends One"; "Πριν από 2 χρόνια σε ένα beach bar της πόλης, ένα μεσημέρι του Αυγούστου μετατράπηκε σε πάρτι, αυθόρμητα. Σκεφθήκαμε πώς μπορούμε να μεταφέρουμε λοιπόν αυτό τον τρόπο διασκέδασης... το βράδυ. Μας εντυπωσίασε η φιλική διάθεση και η αύρα μεταξύ των ανθρώπων που γνωρίζαμε αλλά και αυτών που βλέπαμε για πρώτη φορά. Μετά από 2 χρόνια προστέθηκε στην ιδέα και ένας τρίτος φίλος. Βρέθηκε ο κατάλληλος χώρος, δίπλα στη θάλασσα με την ανάλογη υποδομή για να φιλοξενηθεί ένα πάρτι όπως το είχαμε φανταστεί. Το "Friends One" πήρε σάρκα και οστά και μάλιστα γινόταν πιο επίκαιρο όσο ποτέ, αφού η οικονομική κρίση μας έχει απομακρύνει. Τα προβλήματα δεν αφήνουν χρόνο να έρθουμε πιο κοντά με αποτέλεσμα... να καταφεύγουμε στα social media. "Ελάτε να γίνουμε φίλοι χωρίς request" αυτό είναι το σύνθημα μας"!

- Το πάρτι τι θα περιλαμβάνει; "Δεν θα περιλαμβάνει επώνυμους djs, σταρ που για κάποιο λόγο προσελκύουν κόσμο, τίποτε απ όλα αυτά. Οσοι επώνυμοι μας τιμήσουν με την παρουσία τους, απλά θα γίνουν φίλοι μας. Το πάρτι θα ξεκινήσει μετά τις 8 το βράδυ και στόχος είναι οι φίλοι να προσκαλέσουν φίλους και όλοι μαζί να ενωθούμε για να περάσουμε όμορφα. Δύο dj με εμπειρία θα πλαισιώνουν την βραδιά με μουσικά ακούσματα από όλες της δεκαετίες και με Ελληνική μουσική. Ιδιαίτερη σημασία θα δώσουμε στο φωτισμό. Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα υπάρχουν εκπλήξεις σχετικές με τη φιλία και το "Friends One". Ευελπιστούμε να φύγουμε το πρωί. Νομίζω πως γίνεται για πρώτη φορά Πανελλαδικά"!

Οι τρεις φίλοι (Friends) και συντελεστές του πάρτι είναι ο Θοδωρής Σαραντόπουλος, ο Ντίνος Χρυσομάλλης και ο Χάρης Βγενής.