Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 20:15

Εθελοντική αιμοδοσία στην Τριφυλία

Με δύο αιμοδοσίες σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους ολοκληρώθηκε τις δύο προηγούμενες Κυριακές η χριστουγεννιάτικη εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Δήμου Τριφυλίας.

Συγκεντρώθηκαν 25 μονάδες αίματος, ενώ όπως τονίζεται από την Κοινωφελή Επιχείρηση «μικρή η προσέλευση... μεγάλη η αξία της προσφοράς των εθελοντών μας». Η Κοινωφελής Επιχείρηση ευχαριστεί το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, τη διοίκηση και το προσωπικό που το πλαισιώνει και τους συλλόγους που τους στήριξαν: Αθλητικό Όμιλο Φιλιατρών, Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Μάλης, Όμιλο Δράσεων και Πολιτισμού Φιλιατρών, Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών και Μορφωτικό Σύλλογο Γυναικών Γαργαλιάνων. Επίσης τους εθελοντές αιμοδότες για το πολύτιμο χριστουγεννιάτικο δώρο ζωής που χάρισαν.

Τονίζεται ακόμα ότι το Τμήμα Αιμοληψιών του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας λειτουργεί καθημερινά και θα καλοδεχθεί όποιον αποφασίσει να δώσει αίμα για την τράπεζα αίματος του δήμου και να χαρίσει ελπίδα σε έναν συνάνθρωπό του.

Κ.Μπ.