Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 08:00

Φιλανθρωπικό δείπνο για ενίσχυση της ΟΑΚ Μεσσηνίας (βίντεο)

 

Σε φιλανθρωπικό δείπνο για την ενίσχυση της ΟΑΚ Μεσσηνίας προσκαλεί μέλη και φίλους της ΑΧΕΠΑ Ελλάδας ο πρόεδρος του Τμήματος Παπαφλέσσα της οργάνωσης, Γιάννης Αδαμόπουλος.

Το γκαλά θα γίνει στο Yiamas Gastro Bar του “Elite City Resort”, αύριο Σάββατο και ώρα 8.30 μ.μ., στην Παραλία Καλαμάτας. Χθες, ο κ. Αδαμόπουλος και ο επικεφαλής της εθελοντικής ομάδας Πολιτικής Προστασίας ΟΑΚ Μεσσηνίας Κώστας Βλαχονικολός μίλησαν για το σκοπό της φετινής φιλανθρωπικής εκδήλωσης της ΑΧΕΠΑ στην Καλαμάτα και γιατί επιλέχθηκε η ΟΑΚ.   

Έτσι, εκπροσωπώντας την ΑΧΕΠΑ Μεσσηνίας - Τμήμα Παπαφλέσσας, ο Γιάννης Αδαμόπουλος ανέφερε πως, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού και κοινωνικού της έργου, “η οργάνωση αποφάσισε φέτος, σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα ΟΑΚ 4Χ4 Μεσσηνίας, το ετήσιο φιλανθρωπικό της γκαλά να συνεισφέρει στα έξοδα της ομάδας”. Κάλεσε λοιπόν “όλον τον κόσμο το Σάββατο στις 8.30 το βράδυ στο Elite City Resort, στο φιλανθρωπικό γκαλά των ΑΧΕΠΑ με σκοπό τη βοήθεια της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών”.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι 40 ευρώ. Και, όπως παρατήρησε ο ίδιος ο κ. Αδαμόπουλος, “για την οικονομική περίοδο που διανύουμε σίγουρα τα χρήματα δεν είναι λίγα”, αλλά σαν οργάνωση με σκοπό την προώθηση του ελληνισμού, την φιλανθρωπία, την εκπαίδευση, την υπευθυνότητα των πολιτών και την αριστεία, “όλοι εμείς σαν άνθρωποι στηρίζουμε ανθρώπους και εθελοντικές οργανώσεις που αποτελούν κόσμημα για την Ελλάδα, και μία από αυτές είναι και η ΟΑΚ Μεσσηνίας”, πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής της εθελοντικής ομάδας Πολιτικής Προστασίας ΟΑΚ Μεσσηνίας Κώστας Βλαχονικολός παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε την ΑΧΕΠΑ, το Δ.Σ. και τα μέλη της, “για την απόφαση τα έσοδα του φετινού γκαλά να αποδοθούν στην εθελοντική μας ομάδα, για την ανάπτυξη των σκοπών της”. Πρόσθεσε δε πως “είναι πραγματικότητα ότι ο εθελοντισμός στη χώρα μας δεν υποστηρίζεται όπως θα έπρεπε, με συνέπεια να αναγκαζόμαστε εμείς οι ίδιοι οι εθελοντές -εκτός του ότι προσφέρουμε στην κοινωνία, στους πολίτες- να πληρώνουμε πάρα πολλά από τα έξοδά μας: τις εκπαιδεύσεις μας, τον εξοπλισμό μας, τα μέσα ατομικής προστασίας μας. Συνεπώς, η παρουσία όσων μπορούν το Σάββατο στο Elite είναι πολύ σημαντική, και σας ευχαριστούμε από καρδιάς”.     

Ν.Κ.