Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 21:36

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Ξεκινά τον Οκτώβριο το Γεωργικό Σχολείο

 

Με ανακοίνωσή του το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ενημερώνει για την έναρξη του Γεωργικού Σχολείου στις αρχές Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Πιο αναλυτικά, το Γεωργικό Σχολείο ξεκινά με την υλοποίηση δύο προγραμμάτων (Καλαμάτα, Τριφυλία). Το πρώτο θα ξεκινήσει άμεσα για την ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και το δεύτερο την άνοιξη του 2022, για την περιοχή της Τριφυλίας. Οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής της Καλαμάτας μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, περιλαμβάνει 9 θεματικές ενότητες και είναι δωρεάν (χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου). Τα μαθήματα θα γίνονται διά ζώσης από τις αρχές Οκτωβρίου, στις αίθουσες της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στον Αντικάλαμο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα έντυπα των αιτήσεων και να τις υποβάλουν, καθώς και να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στον Αντικάλαμο Καλαμάτας (Ασπρόχωμα):

Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Αντικάλαμος Καλαμάτα, Τ.Κ. 24100. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27210 45290, email: kedivim@uop.gr, n.kouzi@uop.gr. Υπεύθυνη επικοινωνίας: Νίκη Κουζή, ώρες επικοινωνίας: 9 π.μ. - 2 μ.μ.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν διά ζώσης ή  ταχυδρομικώς ή με email. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι: α) Βεβαίωση κατά κύριο επάγγελμα αγρότη (μητρώο αγροτών) και β) φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.