Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 15:40

Ανακαίνιση και επέκταση στο Δημοτικό Σχολείο Χανδρινού

Εργο ανακαίνισης και επέκτασης θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Χανδρινού.

Χθες στην Αθήνα, στις “Κτιριακές Υποδομές ΑΕ”, παρουσία του δημάρχου Πύλου – Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα, υπογράφηκε σύμβαση από τον διευθύνοντα σύμβουλο Θανάση Γιάνναρη κι εκπρόσωπο του αναδόχου, της “κοινοπραξίας Σταύρος Τζούρος - Σπυριδούλα Γούναρη”, για το έργο “αντικατάσταση στέγης, εσωτερικές αναδιαρρυθμίσεις και προσθήκη κατ’ επέκταση ισογείου κτηρίου του Δημοτικού Σχολείου Χανδρινού”, με προϋπολογισμό 367.000 ευρώ και έκπτωση 22,03%.

Σε δήλωσή του ο Π. Καρβέλας ευχαρίστησε θερμά τον συντοπίτη μας διευθύνοντα σύμβουλο των «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ» Θανάση Γιάνναρη, τον πρόεδρο του Δ.Σ. Τιμολέοντα Κατσίπο “για την επίλυση των αιτημάτων του δήμου μας σε σχέση με τις σχολικές υποδομές”.

Ευχαρίστησε, επίσης, ιδιαίτερα “τον συνδημότη μας, πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που για μια ακόμα φορά συμβάλει θετικά στην ολοκλήρωση με επιτυχία των αιτημάτων του δήμου μας”.

Καταλήγοντας, ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος επεσήμανε ότι “προτεραιότητά μας είναι η νέα γενιά του τόπου μας και προς την κατεύθυνση αυτή στηρίζουμε έμπρακτα όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου, βελτιώνοντας τις υποδομές τους, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας εκπαίδευσης των παιδιών μας”.