Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014 21:46

Ο Ροταριανός Ομιλος δώρισε διαδραστικούς πίνακες στο Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας

Αναβαθμίζεται από άποψη τεχνολογικού εξοπλισμού το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας καθώς απέκτησε 5 νέους διαδραστικούς πίνακες, δωρεά του Ροταριανού Ομίλου Ελλάδας. 

Το μεσημέρι της Κυριακής επισκέφθηκε το Ειδικό Σχολείο ο διοικητής του Ροταριανού Ομίλου Ελλάδας Κοσμάς Χουτουριάδης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Ομίλου Καλαμάτα - Φαραί Ευάγγελο Σπαράγγη και μέλη. Ο διευθυντής του σχολείου Μανώλης Κωνστάνταρος εκφράζοντας τις ευχαριστίες του, τόνισε τη σημαντική προσφορά του Ροταριανού Ομίλου που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του σχολείου, προσφέροντας διαδραστικά συστήματα για να καλυφθούν μάλιστα οι ανάγκες του συνόλου των μαθητών. 

Από τη μεριά του ο κ. Χουτουριάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εγκατάσταση του εξοπλισμού και τόνισε το μεγάλο ενδιαφέρον του Ροταριανού Ομίλου για την εκπαίδευση και τους μαθητές. 

 

Ο κ. Σπαράγγης μεταξύ άλλων ανέφερε πως "καταφέραμε με την περιφέρεια 2470 να συγκεντρώσουμε το ποσό των 10.000 ευρώ για να αγοράσουμε 5 διαδραστικούς πίνακες, πλήρως εξοπλισμένους για το Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας, που θα βοηθήσουν πάρα πολύ τα παιδιά με ειδικές ικανότητες, ειδικά όσα αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα".