Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 20:10

Ημερίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας

Ημερίδα στην Καλαμάτα διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μεσσηνίας την Κυριακή 18 Ιανουαρίου, με θέμα «2015: Ετος εξελίξεων στο φαρμακευτικό επάγγελμα. Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος αποκεντρώνεται».

Κεντρικοί ομιλητές στην ημερίδα, που θα γίνει στο ξενοδοχείο "Horizon Blu" και θα αρχίσει στις 10.30 το πρωί, είναι ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Λουράντος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΦΣ.
Τα θέματα που αναπτυχθούν αφορούν τις νεότερες εξελίξεις στον κλάδο, εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα του φαρμακοποιού.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, την ημερίδα -συντονιστής της οποίας θα είναι ο Ανδρέας Σοφιανόπουλος αντιπρόεδρος του ΠΦΣ- θα χαιρετίσει ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας Σωτήριος Αργυρόπουλος.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ομιλία του Κωνστ. Λουράντου καθώς και ενημέρωση από τον Ιωάννη Μακρυγιάννη γενικό γραμματέα  Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και μέλος της PGEU (Ευρωπαϊκής Ενωσης Φαρμακοποιών) σχετικά με «Συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά θέματα φαρμακοποιού. Εξελίξεις από την Ευρωπαϊκή Ενωση».