Τετάρτη, 20 Μαϊος 2015 19:52

Οι τρίτεκνοι της Μεσσηνίας στην Ανθοκομική Εκθεση Καλαμάτας

Ενημέρωση για τη δράση του Συλλόγου Γονέων Τριων Τέκνων Μεσσηνίας παρέχεται στο περίπτερο που ο σύλλογος διατηρεί στην 4η Ανθοκομική Εκθεση του Δήμου Καλαμάτας, η οποία άνοιξε τις πύλες της το περασμένο Σάββατο 16 Μαΐου.

 

Οι ώρες λειτουργίας του περιπτέρου, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, είναι καθημερινά από τις 6 το απόγευμα ώς τις 9 το βράδυ, μέχρι και τη λήξη της έκθεσης, στις 24 Μαΐου.

Στο εν λόγω περίπτερο, συνεχίζει η ανακοίνωση, διανέμεται δωρεάν φυλλάδιο με τις συνεργαζόμενες με τον σύλλογο τριτέκνων επιχειρήσεις, ενώ γίνεται ενημέρωση και για τις ανάγκες σε είδη πρώτης ανάγκης του κοινωνικού παντοπωλείου που λειτουργεί στον σύλλογο για άπορες τρίτεκνες οικογένειες.

 

Καταλήγοντας η ανακοίνωση προσθέτει ότι κατά τα εγκαίνια της έκθεσης, το περασμένο Σάββατο, το περίπτερο -στο οποίο φιλοξενήθηκε και το 6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων- επισκέφθηκαν ο βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωσταντινέας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.