Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 18:45

Ι.Ι.Ε.Κ. "Ορίζων": Σεμινάριο για δυσκολίες μάθησης και προβληματικές συμπεριφορές

Σεμινάριο με θέμα "Αντιμετώπιση δυσκολιών μάθησης,  προβλημάτων συμπεριφοράς και σχέσεων με την οικογένεια" συνδιοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Ι.Ι.Ε.Κ. "Ορίζων" για δασκάλους, νηπιαγωγούς και καθηγητές.

Τα μαθήματα θα γίνουν στις 4-5 και 11-12 Σεπτεμβρίου. Στόχος αυτών των διημερίδων είναι η δωρεάν επιμόρφωση των εκπαιδευτικών. Ισως μελλοντικά εξελιχθούν σε πρόγραμμα μέσης και μακράς επιμόρφωσης. Για γονείς που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες της πρώτης διημερίδας, η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οι διημερίδες θα γίνουν Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά. Οσοι εκπαιδευτικοί παρακολουθήσουν το πλήρες πρόγραμμα του σεμιναρίου θα πάρουν πιστοποιητικά παρακολούθησης διάρκειας 36 ωρών, ενώ όσοι παρακολουθήσουν 1 ή 2 διημερίδες θα πάρουν βεβαίωση παρακολούθησης διημερίδας διάρκειας 12 ωρών.

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι οι: δρ. Γεώργιος Τσιναρέλης visitor professor Σχολής Επιστημών Αγωγής Πανεπιστημίου Λευκωσίας, δρ. Σάββας Παπαπέτρου λέκτορας Σχολής Επιστημών Αγωγής Πανεπιστημίου Λευκωσίας, δρ. Χαράλαμπος Διονάτος εξωτερικός διδάσκων Σχολής Επιστημών Αγωγής Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά τη σχετική δήλωση συμμετοχής στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά (email: fbougas@bougas-school.gr). Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι δωρεάν.