Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 20:28

Ο Ιωάννης Σταθόπουλος νέος πρόεδρος του Συλλόγου για την Προστασία και Αναβίωση της Ανω Πόλης Κυπαρισσίας

Ο Ιωάννης Σταθόπουλος εκλέχτηκε νέος πρόεδρος στο Σύλλογο για την Προστασία και Αναβίωση της Ανω Πόλης Κυπαρισσίας μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο τέλος Αυγούστου.

Τις υπόλοιπες θέσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο καταλαμβάνουν: Γιώργος Μπενάρδος Α' αντιπρόεδρος, Νικολέτα Γκιούλη Β' αντιπρόεδρος, Μαρία Χήναρη γραμματέας, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος ταμίας και μέλη οι Δήμητρα Χριστοδούλου και Βασίλης Παναγόπουλος. Στην Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι: Αικατερίνη Βλαχούλη, Ανδρέας Κίζηλης, Δημήτρης Κανελλόπουλος.

Σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται: «Η Ανω Πόλη της Κυπαρισσίας εξελίσσεται σε ένα από τα πιο επισκέψιμα σημεία του Δήμου Τριφυλίας κι αυτό αποτέλεσε τη βάση της πρώτης συζήτησης του νέου Δ.Σ. Εγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν την αρμονική συμβίωση των μόνιμων κατοίκων της Ανω Πόλης με το κύμα των επισκεπτών που την τιμά με την προτίμησή του. Στόχος του νέου Δ.Σ. είναι να απεργαστεί νέους τρόπους επικοινωνίας με όλα τα μέλη του συλλόγου και τους κατοίκους της Ανω Πόλης, προκειμένου παράλληλα και συμπληρωματικά με την προσπάθεια ανάδειξης κι αναβίωσής της να βελτιωθεί και η καθημερινότητα σε αυτήν. Να συναντηθεί με το δήμαρχο Τριφυλίας και την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κυπαρισσίας, να ζητήσει συνεργασία και να τους διαβεβαιώσει για την πρόθεσή του να συνδράμει με όποιο τρόπο μπορεί στην αντιμετώπιση των γενικότερων δυσκολιών με τις οποίες έρχεται καθημερινά ο δήμος. 

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου για την Προστασία κι Αναβίωση της Ανω Πόλης Κυπαρισσίας καλεί τα μέλη, τους κατοίκους και τους φίλους της Ανω Πόλης, στο πλαίσιο του εθελοντισμού, να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του συλλόγου».

Κ.Μπ.