Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016 21:01

Μεσσηνία: Και επισήμως διευθυντές Εκπαίδευσης Σταματόπουλος και Οικονομόπουλος

Ο Γιώργος Σταματόπουλος και ο Δημήτρης Οικονομόπουλος είναι και επίσημα οι νέοι διευθυντές Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας αντίστοιχα. Η τελική απόφαση αναρτήθηκε χθες στη σελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πελοποννήσου. 

Ο Γεώργιος Σταματόπουλος γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 1955. Εχει σπουδάσει Φυσικές Επιστήμες και Οικονομικές Επιστήμες στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εχει ακόμη πτυχίο ΣΕΛΜΕ Τρίπολης, πιστοποίηση στις Τ.Π.Ε. Επιπέδου 1 και έχει κάνει επιμόρφωση ΕΚΔΔΑ-ΙΝΕΠ (Πιστοποίηση της Διοικητικής Επάρκειας   Εκπαιδευτικών). 

Ο Δημήτριος Ι. Οικονομόπουλος γεννήθηκε το 1966 στην Καλαμάτα και μεγάλωσε στη Νέδουσα, όπου και τελείωσε το μονοθέσιο Δημοτικό Σχολείο της. Ολοκλήρωσε τη φοίτησή του στο 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο της Καλαμάτας. Είναι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Τρίπολης, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αθηνών και του Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης Παιδαγωγικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών. Επίσης, είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος «Συμπληρωματική ειδίκευση στην επιστήμη της Στατιστικής» του Τμήματος Στατιστικής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας και διδάκτορας του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.