Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 19:25

Καθαρισμός και δενδροφύτευση στον Προφήτη Ηλία Γαργαλιάνων

 

Καθαρισμός και δενδροφύτευση θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στον Προφήτη Ηλία Γαργαλιάνων, στο πλαίσιο της δράσης «Let’s do it Greece 2024».

Το 2ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού και του 2ου Νηπιαγωγείου Γαργαλιάνων ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμμετέχουν στη μεγαλύτερη εθελοντική δράση της χώρας με περιβαλλοντικό σκοπό.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Με χαρούμενη διάθεση θα συναντηθούμε την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 10.30 το πρωί στο μπαλκόνι με θέα στο Ιόνιο των Γαργαλιάνων. Θα καθαρίσουμε το δασάκι στο ύψωμα του Προφήτη Ηλία και θα φυτέψουμε νέα δένδρα. Οι εκπαιδευτικοί, οι μικροί μαθητές και οι γονείς τους σας προσκαλούν να δημιουργήσουμε όλοι μαζί θετικό αντίκτυπο για τον τόπο μας και το περιβάλλον. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε για να χαρίσουμε στα παιδιά μας παράδειγμα κοινωνικής συμπεριφοράς και εθελοντισμού. Σας περιμένουμε στην παρέα μας να κάνουμε την Κυριακή 14 Απριλίου γιορτή! Η υλοποίηση της δράσης έχει στόχο την ανάπτυξη του εθελοντισμού στον τόπο μας, την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των κατοίκων, την προστασία του αλσυλλίου της πόλης.

Πληροφορίες: Βιβή Κουσαρίδα, τηλ. 6948-386262».

Κ.Μπ.