Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 09:32

Η Κρήτη «αντιγράφει» το Νοσοκομείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Κλιμάκιο μηχανικών από τα νοσοκομεία της Κρήτης θα επισκεφτεί την Πέμπτη 24 του μήνα το Νοσοκομείο Καλαμάτας, για να δει από κοντά τη λειτουργία του συγκροτήματος αυτοπαραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσης.

Την εντολή για την επίσκεψη του κλιμακίου έδωσε η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Ελένη Μαυρομάτη, με στόχο να προχωρήσουν αντίστοιχα έργα στα νοσοκομεία της Κρήτης.

Με αφορμή την επίσκεψη των μηχανικών, ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

«Η επίσκεψη κλιμακίου μηχανικών από τα νοσοκομεία της Κρήτης στο Νοσοκομείο μας, προκειμένου να δουν από κοντά τη λειτουργία του συγκροτήματος αυτοπαραγωγής οξυγόνου και να προχωρήσουν και αυτοί, μας γεμίζει αισιοδοξία στη συνεχή προσπάθεια εξοικονόμησης πόρων, και οφείλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Ελένης Μαυρομάτη.

Εχουμε δηλώσει πολλές φορές ότι η εξοικονόμηση που μπορεί να επιτύχει το ΕΣΥ από αυτή τη δράση είναι ιδιαίτερα σημαντική. Για μας εδώ στην Καλαμάτα σημαίνει 300.000 ευρώ ετησίως, γεγονός που μας δίνει σήμερα τη δυνατότητα να έχουμε προσλάβει 32 επικουρικούς ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Θα είμαστε δίπλα με όλες μας τις δυνάμεις σε κάθε νοσοκομείο που θέλει να προχωρήσει σε αντίστοιχα έργα. Αυτό επιβάλλει το χρέος μας και ο σεβασμός και στο τελευταίο ευρώ του κάθε Ελληνα φορολογούμενου πολίτη».