Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 14:11

Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας επισκέφθηκε ο Αγγελος Χρονάς

Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας επισκέφθηκε ο Άγγελος Χρονάς, εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και στην προσπάθειά του να έχει ιδία άποψη για τις ανάγκες της κάθε υγειονομικής μονάδας – ειδικά σε μια εποχή που τα νοσοκομεία αλλά και τα Κέντρα Υγείας σηκώνουν μεγάλο βάρος, λόγω της πανδημίας, αλλά και των εμβολιασμών.

Ο κ. Χρονάς συναντήθηκε με τον αναπληρωτή διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Δημήτρη Λαμπρόπουλο, καθώς και με τη διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Σταματία Αλεξοπούλου. Ενημερώθηκε για την πορεία των εμβολιασμών και τη λειτουργία του νοσοκομείου ως εμβολιαστικού κέντρου, ενώ επισκέφθηκε και τις διοικητικές υπηρεσίες. Συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τις κτηριακές υποδομές του νοσοκομείου και τις ανάγκες επέκτασης, και επίσης ενημερώθηκε για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού.

Ο κ. Χρονάς σημείωσε και πάλι ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι στο πλευρό του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και η βοήθεια είναι δεδομένη, βάσει πάντα των αρμοδιοτήτων και των πόρων που διαθέτει η Περιφέρεια. Τέλος μετέφερε τα συγχαρητήρια του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα καθώς και τα δικά του σε όλο το προσωπικό, που δίνει μεγάλη μάχη για να αντεπεξέλθει σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο.