Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 09:21

Ανοίγουν τη Δευτέρα τα ραντεβού Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου

 

Τα ραντεβού των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας θα ανοίξουν την Δευτέρα 26 Ιουνίου και υπάρχει η δυνατότητα  να κλείνονται και ηλεκτρονικά.

Η διοίκηση της μονάδας υπενθυμίζει ότι για την διευκόλυνση των πολιτών και προκειμένου να αποφευχθούν οι μετακινήσεις προς το νοσοκομείο, ενεργοποιείται η διαδικασία των ηλεκτρονικών ραντεβού.

Η ενεργοποίηση της συγκεκριμένης διαδικασίας γίνεται μέσω: α) της ιστοσελίδας του νοσοκομείου www.nosokomeiokalamatas.gr., β) της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: www.gov.gr >> Υγεία και Πρόνοια >> Φάκελος Υγείας >> Ηλεκτρονικά Ιατρικά Ραντεβού-eΡαντεβού ή γ) της πλατφόρμας ΗΔΙΚΑ (hdika.gr) https://ehealth.gov.gr/p-rv/p

Για την πρόσβαση στην πλατφόρμα οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστούν: τους προσωπικούς τους κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet, τον ΑΜΚΑ σας ή τον ΑΜΚΑ του ασφαλιστικά εξαρτώμενου μέλους.

Στην πλατφόρμα θα εμφανίζονται από τις 26 Ιουνίου διαθέσιμα τα ραντεβού για τους δύο πρώτους μήνες (Ιούλιο-Αύγουστο).

Οι τηλεφωνικές γραμμές 2721046691, 692, 693 εξακολουθούν να ισχύουν για όσους πολίτες επιθυμούν να κλείσουν το ραντεβού τους τηλεφωνικά. (από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 8 π.μ. - 1 μ.μ.)

Η διοίκηση του νοσοκομείου ενημερώνει ότι για τα ιατρεία ΩΡΛ, Οδοντιατρικό, Πνευμονολογικό και για τη διενέργεια Μαγνητικής Τομογραφίας απαιτείται υποχρεωτικά η προσκόμιση αρνητικού ράπιντ τεστ.

H διενέργεια ράπιντ τεστ για την ανίχνευση του ιού SARS COV-2, διενεργείται  από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στο Isobox του Νοσοκομείου Καλαμάτας, για όσους προσέρχονται στο νοσοκομείο και δεν έχουν υποβληθεί σε πρόσφατο έλεγχο, από Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30 - 14.30.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τη Γραμματεία Διοίκησης του νοσοκομείου είναι 27213 63190.