Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 08:14

Ανοίγουν τη Δευτέρα τα ραντεβού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

 

Ανοίγουν μεθαύριο Δευτέρα 26 Ιουνίου, τα ραντεβού των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και υπάρχει η δυνατότητα  να κλείνονται και ηλεκτρονικά.

Και αυτή τη δυνατότητα πρέπει να εκμεταλλευτούν οι πολίτες, γιατί έτσι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους άμεσα, χωρίς καθυστέρηση και ταλαιπωρία και κατά τη διάρκεια όλου του 24ώρου.

Σε αυτή την κατεύθυνση η διοίκηση του νοσοκομείου υπενθυμίζει ότι για την διευκόλυνση των πολιτών και προκειμένου να αποφευχθούν οι μετακινήσεις προς το νοσοκομείο, ενεργοποιείται η διαδικασία των ηλεκτρονικών ραντεβού.

Η ενεργοποίηση της συγκεκριμένης διαδικασίας γίνεται μέσω: α) της ιστοσελίδας του νοσοκομείου www.nosokomeiokalamatas.gr., β) της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: www.gov.gr >> Υγεία και Πρόνοια >> Φάκελος Υγείας >> Ηλεκτρονικά Ιατρικά Ραντεβού-eΡαντεβού ή γ) της πλατφόρμας ΗΔΙΚΑ (hdika.gr) https://ehealth.gov.gr/p-rv/p

Για την πρόσβαση στην πλατφόρμα οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστούν: τους προσωπικούς τους κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet, τον ΑΜΚΑ σας ή τον ΑΜΚΑ του ασφαλιστικά εξαρτώμενου μέλους.

Στην πλατφόρμα θα εμφανίζονται από τις 26 Ιουνίου διαθέσιμα τα ραντεβού για τους δύο πρώτους μήνες (Ιούλιο-Αύγουστο).

Οι τηλεφωνικές γραμμές 27210 46691, 692, 693 εξακολουθούν να ισχύουν για όσους πολίτες επιθυμούν να κλείσουν το ραντεβού τους τηλεφωνικά (από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 8 π.μ. - 1 μ.μ.)

Η διοίκηση του νοσοκομείου ενημερώνει ότι για τα ιατρεία ΩΡΛ, Οδοντιατρικό, Πνευμονολογικό και για τη διενέργεια μαγνητικής τομογραφίας απαιτείται υποχρεωτικά η προσκόμιση αρνητικού ράπιντ τεστ.

H διενέργεια ράπιντ τεστ για την ανίχνευση του ιού SARS COV-2, διενεργείται  από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στο Isobox του Νοσοκομείου Καλαμάτας, για όσους προσέρχονται στο νοσοκομείο και δεν έχουν υποβληθεί σε πρόσφατο έλεγχο, από Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30 - 14.30.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τη Γραμματεία Διοίκησης του νοσοκομείου είναι 27213 63190.