Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 08:32

Αντιδράσεις για συνεχή μετακίνηση αναισθησιολόγου από Κυπαρισσία στην Καλαμάτα

 

Αντιδράσεις στους αναισθησιολόγους του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας προκαλεί η συνέχιση των μετακινήσεών τους στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, με εντέλλεσθαι της διοικήτριας του νοσοκομείου Ελένης Αλειφέρη.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο αναισθησιολόγος Παναγιώτης Νιάρχος, επικρίνοντας την κ. Αλειφέρη, αναφέρει: “Για να καταλάβει ο κόσμος πως λειτουργούν κάποιοι διοικητές εν έτει 2023 . Αφαιρεί εφημερίες 24ωρες από ένα νοσοκομείο και από τους δύο αναισθησιολόγους, για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα περιστατικά σε πρωινό ωράριο σε ένα νοσοκομείο με 5 αναισθησιολόγους!!!!!Φυσικά το κάνει και για καπρίτσιο, καθώς έχει εμπάθεια προς το πρόσωπό μου…”.

Σύμφωνα με απόφασή της, η διοικήτρια τροποποιεί το πρόγραμμα του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, αφαιρεί ενεργείς εφημερίες και μετακινεί εναλλάξ τους δύο γιατρούς στο Νοσοκομείο Καλαμάτας σε τακτικό ωράριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Π. Νιάρχος αντιδρά, εκτιμώντας ότι δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όσον αφορά τους αναισθησιολόγους, πως τους θέλουν για τακτοποιήσουν τακτικά χειρουργεία, για τα ρεπό και τις άδειες των συναδέλφων τους. Κι επισημαίνοντας ότι αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι δεν προκηρύσσονται νέες θέσεις αναισθησιολόγων, για το νοσοκομείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Γ.Σ.